MALI GRAD ZA VELIKI LJETNI DOŽIVLJAJ: PROGRAM

  

VIDEO

 

 

 

 

 

Najava: Slikarska radionica

BELIŠĆE Gradska knjižnica i čitaonica Belišće najavljuje novu zanimljivu kreativnu radionicu za djecu.

Ponavlja se prošlotjedna kreativna radionica za djecu

BELIŠĆE  Zbog iznimno velikog interesa, Gradska knjižnica i čitaonica Belišće ponovno organizira kreativnu radionicu šivanja torbica za mobitele, koja će se održati u četvrtak, 17. kolovoza 2017., u 16.30 sati.

Radionica crtanog zlatoveza u knjižnici

BELIŠĆE U četvrtak, 20. srpnja, u 17 sati, Gradska knjižnica i čitaonica Belišće nastavlja sa svojim ljetnim kreativnim radionicama namijenjenim osnovnoškolcima.

Pletenje u knjižnici

BELIŠĆE  Gradska knjižnica i čitaonica Belišće opet je organizirala kreativnu radionicu za osnovnoškolce i to jučer, 13. srpnja 2017. godine.

Pletenje za početnike

BELIŠĆE Gradska knjižnica i čitaonica Belišće ponovo organizira kreativnu radionicu namijenjenu osnovnoškolcima.

Radionica u Udruzi „Mi“ u Valpovu

BELIŠĆE  Na poziv predsjednice Udruge osoba s invaliditetom „Mi“ iz Valpova Željke Vukadinović, knjižničarka Jasna Andrišić iz Gradske knjižnice i čitaonice Belišće održala je u četvrtak, 8. lipnja 2017. godine kreativnu radionicu namijenjenu roditeljima, djeci i osobama s poteškoćama u razvoju iz ove udruge.

Belišćanske knjižničarke u Subotici

BELIŠĆE Na poziv Društva knjižničara Slavonije i Baranje belišćanske knjižničarke u subotu, 3. lipnja 2017. godine, otputovale su na jednodnevno stručno studijsko putovanje.

Najava kreativne radionice za odrasle

BELIŠĆE Iako u posljednje vrijeme Gradska knjižnica i čitaonica Belišće uglavnom drži samo kreativne radionice namijenjene učenicima osnovne škole, odlučili su ponovo organizirati i radionicu za odrasle kreativce.

Održana cvjetna radionica

BELIŠĆE  Gradska knjižnica i čitaonica Belišće održala je još jednu kreativnu radionicu za djecu u četvrtak, 18. svibnja 2017. godine, u Centru za kulturu Sigmund Romberg.

Poziv na cvjetnu radionicu

BELIŠĆE Gradska knjižnica i čitaonica Belišće organizira u četvrtak, 18. svibnja 2017. godine u 17 sati kreativnu radionicu izrade velikog cvijeća od krep papira.

Izložba „Mama i ja“

VALPOVO Društvo „Naša djeca“ grada Valpova u povodu obilježavanja Majčinog dana organizira izložbu likovnih radova na temu „Mama i ja“.

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu