MALI GRAD ZA VELIKI LJETNI DOŽIVLJAJ: PROGRAM

  

VIDEO

 

 

 

 

 

Nino Vladušić - sportaš 2014. godine u Valpovu

VALPOVIO Sinoć je u velikoj dvorani Centra za kulturu Matija Petar Katančić održana svečanost izbora najistaknutijih ekipa i pojedinaca u sportu za prošlu godinu.

Izbor je održan 20. puta u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Valpova, nakon više godina ponovo u gledalištu, izvan sportskih terena.

-Sport, sportaši i rezultati koje postižu, a osobito značaj njihovog angažmana za društvenu zajednicu, to zaslužuju, rekao je na početku Dubravko Kučinac, predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Valpova pozdravljajući sportaše, članove njihovih obitelji i brojne goste.

Među gostima su bili i Tomislav Ivić, saborski zastupnik, potpredsjednik Skupštine Osječko-baranjske Županije Goran Ivanović, gradonačelnik Leon Žulj sa svojom zamjenicom Pavicom Majdenić, predsjednik Gradskog vijeća Dejan Pisačić sa zamjenicima, Ivo Zelić, načelnik Općine Petrijevci i glavni tajnik Zajednice športskih udruga Županije Osječko-baranjske Dubravko Ižaković. Zanimljivost ove svečanosti je bila i u tome što su visoki gosti dodjeljivali priznanja laureatima što je u proglašenje unijelo malo glamura i dinamičnosti.

Program su vodili Davor Runje i Alenko Bajer, a glazbenim izvedbama upotpunili ga Hrvatsko pjevačko društvo Matija Petar Katančić te glazbeni trio Iva, Bojan i Oliver.

Izvršni odbor Zajednice športskih udruga,m prateći rad i djelovanje sportskih udruga grada Valpova i prigradskih naselja te postignutih rezultata tijekom protekle 2014. godine, proglasio je najbolje u sportu i to u konkurenciji: perspektivni mladi sportaš – sportašica, najuspješnija mlada selekcija, zaslužni sportski djelatnik, uzor sportaš, najbolji sportski kolektiv, najbolji sportaš i dva priznanja: sportskom kolektivu za doprinos u razvoju društveno-sportskog života zajednice te županijska nagrada za pojedinačni doprinos u razvoju sporta na području OBŽ .

Za perspektivne mlade sportaše u 2014. godinu priznanja su dobili Leon Vinogradac iz Savate kluba Valpovo i Fran Zamaklar iz GD Hrvatski sokol iz Valpova.

 

Za uzor sportašicu proglašena je Marta Milošević iz Streljačkog kluba Valpovo, za najuspješniju mladu selekciju proglašena je selekcija 2004./2005. Rukometnog kluba Valpovka, a zaslužni sportski djelatnik je Goran Fumić iz Rukometnog kluba Valpovka.

Izvršni odbor se odlučio po prvi puta u 20 godina izbora nagraditi te na taj način i potaknuti one sportske udruge koje, osim na rezultatskom planu, doprinose u razvoju društveno-sportskog života svoje sredine, pa je tu nagradu za prošlu godinu dobio Nogometni klub Drava iz Narda.

Izvanredno je priznanje dobio i Tomislav Birovljević za poseban doprinos razvoju sporta na području Županije.

Najbolji sportski kolektiv je Gimnastički klub Hrvatski sokol iz Valpova, a Nino Vladušić najbolji je sportaš Grada Valpova u prošloj godini.

Svim dobitnicima čestitao je gradonačelnik Leon Žulj te im se zahvalio na nemjerljivom doprinosu u popularizaciji sporta kao iznimno značajne društvene djelatnosti koja ima značajan utjecaj na opći razvoj lokalne zajednice.

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu