O G L A S I

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

            

U subotu: I. kolo četvrte sezone „Valpovačke ljetne lige trčanja“

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Treća je sezona bila rekordna po broju sudionika.

Zadnja su četiri kola imala iznad 100 trkača (111, 109, 104 i 113), a nakon održanih deset kola, prosjek iznad 92 trkača po kolu. I. kolo 76 trkača-rekreativaca // II. kolo 79 // III. kolo 57 po kiši // IV. kolo 92 // V. kolo 89 // VI. kolo 94 // VII. kolo 111 // VIII. kolo 109 // IX. kolo 104 i X. kolo 113.
I ove je godine planirano da se Valpovčka ljetna liga trčanja održi u 10 kola kao i prethodne tri godine. Trčala bi se 10 subota.
Staza po parku je kružna, s odabirom od čak tri dužine staze: najkraća ima 2,5 km, srednja 5 km i duža 10 km.
Planirano vrijeme starta je u 18:00 sati na ulazu u dvorac.
Startnina: 10 kn (Startninu ne plaćaju rođeni 2002. godine i mlađi).
Vremenski limit: nema
Hodanje: dopušteno
Nordic walking štapovi: dopušteni
Nakon utrke planirano je ugodno druženje uz okrjepu za sve sudionike.
Jedna od djelatnosti Udruge Zdravo trčanje je poticanje i promicanje rekreativnog sporta u funkciji zdravlja u Gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji. Udruga Zdravo trčanje trenutno ima nešto više od 100 registriranih članova, a dosta je članova upravo iz Valpova i Belišća – Bistrinaca. Već se tri godine trčala „Valpovačka ljetna liga trčanja“, te je prošle godine bila najmasovnija po broju učesnika, a i ove godine zanimanje za istu je još veće.
Trči se prekrasnim višestoljetnim parkom u Valpovu, a sam Grad Valpovo kao i Zajednica športskih udruga grada Valpova, te Mjesni odbor Valpovo ponudili su određenu financijsku pomoć kako bi podržali ovaj vid rekreacije u tom kraju poznatom po velikom broju sportaša i rekreativaca. Njihova financijska pomoć nije izostala ni prethodne tri godine, na čemu im se iskreno zahvaljujemo.
Pozivamo sve sportaše, trkače, rekreativce a i one koji to još nisu da aktivno sudjeluju u ovom vidu rekreacije. Kroz ovu ligu želimo zainteresirane upoznati sa svim činjenicama vezanim uz trčanje, u vama razbiti strahove, skepse i nedoumice vezane uz rekreativno trčanje i uvesti vas u svijet trčanja kako bi se naprosto osjećali bolje i naučili uživati u trčanju.
Ove smo sezone uveli novost, da se sa jednokratnom uplatom od 80 kn mogu platiti sve startnine i dobije se majica sa logom lige i Udruge Zdravo trčanje. Svi koji žele još se mogu predbilježiti za to da tom uplatom riješe startnine i dobiju majicu. U predprijavi stoji datum da se može izvršiti do 08.06.2017., ali može te se vi i dalje prijaviti na www.ligatrcanja.com.hr
Svi učesnici koji zaključno sa X. kolom istrče osam kola, za uspomenu će dobiti navedenu majicu (to se ne odnosi na one koji će ju dobiti nakon jednokratne uplate od 80 kn). Za istrčanih osam kola majice će za uspomenu dobiti djeca rođena 2002. godine i mlađa, mada su oslobođena plaćanja startnine.
Bodovanje je kao i prethodne tri sezone, po hendikep sustavu i tablicama koje je napravila Međunarodna Atletska federacija. Na kraju će biti proglašenje najuspješnijih pojedinaca po prvo troje u generalnom plasmanu žene/muški, te se kategorije kreću u rasponu od 10 godina žene/muški. Da bi se moglo konkurirati za plasman među prvo troje u kategoriji potrebno je istrčati minimalno 6 kola lige.


Predsjednik UZT
Elvir Rakipović dipl.oec.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu