O G L A S I

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Milan Borić i dalje na čelu bistrinačkih ribiča

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Sinoć je u Bistrincima održana izborna skupština Udruga  športskih  ribolovaca  „Podravac“ Bistrinci.

U prisutnosti velikog broja članova, predstavnika okolnih ribičkih i drugih prijateljskih udruga, predsjednika Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimira Severa, predsjednika Zajednice športskih udruga grada Belišća Milana Zamaklara, predsjednika ZŠRU Valpovo Željka Čorbe te predsjednika Športsko – ribolovnog saveza Osječko – baranjske županije, Željka Macanića, izvješće o radu u protekloj godini je podnio predsjednik bistrinačkih ribiča Milan Borić.

-Povećanje broja članova u našoj udruzi je evidentno svake godine, rekao je između ostaloga.

- U 2017 godini smo imali 133 seniora,9 žena,10 kadeta što je ukupno 152 člana. Članstvo u udruzi zauzimaju i naše „Babuške“ njih je 24 a ostalih je 7 članova. Ukupnim brojem od 183 člana zasigurno smo najbrojnija udruga u mjestu a vjerujem i gradu Belišće. Ovi podaci nas posebno raduju, ohrabruju i daju odgovor našem radu i ukupnom djelovanju.

U prošli godinama naše ekipe seniora i kadeta sudjelovale su u mnogim natjecanjima. Postignutim rezultatima možemo biti zadovoljni kako u ekipnom a tako i pojedinačno.

Na skupštini je posebno istaknut rad sekcije "Babuške", grupe žena koja, osim što se bavi vježbanjem i kuglanjem, aktivno sudjeluje i u svim aktivnostima bistrinačkih ribiča. Mnoge aktivnosti u prošloj godini su organizirane u suradnji s Turističkom zajednicom grada Belišća, poput 7. Slaninijade, akcije Volim Belišće, ali čisto te Dan športa i razonode na odmorištu Drava.

A upravo briga o Odmorištu te rad na njegovom uređenju je ono čime se bistrinački ribiči ponose, te se nadaju da će u što skorije vrijeme i sva dokumentacija potrebna za postavljanje vodenice, biti riješena. Također, treba spomenuti i da se Odmorištem koriste mnogi drugi – tvrtke, udruge, vrtići i škole.

-Prošle godine smo izgradili novi objekt u neposrednoj blizini  sportskih terena, a to su tribine za posjetitelje, naglasio je Borić. Dio materijala je doniran, a preostali dio materijala je iz vlastitih izvora.

U prošloj godini odradili smo program obilježavanja 50-godina uspješnog rada i djelovanja. Program je sadržavao mnogobrojne aktivnosti kao što su: Stručno predavanje o Održavanju i gospodarenju ribolovnim vodama, Ugroženosti i zaštiti ribolovnih voda te o Ribama u vodama Valpovštine. Predavači su bili profesori Opačak i Dinko Jelkić s poljoprivrednog fakulteta te Zdravko Pavlović dipl. inženjer biologije. Što se planova za ovu godinu tiče, prva velika aktivnost – popularna Slaninijada, već je odrađena, a velik dio aktivnosti odnosit će se upravo na još snažniju promociju Odmorišta Drava koje je po namjeni i uređenosti, jedinstveno područje u Hrvatskoj.

U nastavku sjednice usvojena su i druga izvješća i planovi te izabrano novo vodstvo na čelu s Milanom Borićem. Za dopredsjednika je izabran Ivan Mitrović, s tajnik je Milorad Uskoković.   

 

  

                                    

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu