Izaberite najbolji spot domaćih pjevačica
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

 

 

 

 

Besplatne ulaznice za Kinokorner osvojili su: Miroslav Jančikić, Mia Ujvari Čeh, Iva Berečić, Nives Koški i Ivan Grgić. Dobitnicima čestitamo, a ostalima želimo više sreće sljedećeg vikenda!

Martina Mamić – povjerenica za etiku Grada Valpova

VALPOVO  U skladu s ovlastima, gradonačelnik Grada Valpova Matko Šutalo, jučer je imenivao Martinu Mamić povjerenicom za etiku, a odluka o tome danas je objavljena na mrežnim stranicama Grada Valpova.

 

Kako se navodi u Odluci o imenovanju, imenivana je poslovna tajnica u Uredu gradonačelnika, Viša stručna suradnica za lokalnu samoupravu, pravnica po struci.

U skladu s nedavno usvojenim kodeksom  povjerenica za etiku prati primjenu Etičkog kodeksa u Gradu Valpovu, promiče etičko ponašanje u odnosima službenika i namještenika prema strankama i međusobnim odnosima, zaprima pritužbe stranaka, službenika i namještenika na neetično ponašanje službenika i namještenika te ispituje njihovu osnovanost i vodi evidenciju zaprimljenih pritužbi. Povjerenik podnosi redovna godišnja izvješća, a po potrebi, na zahtjev gradonačelnka i izvanredno.  

Povjerenica za etiku ne može, znog obavljanja svoje dužnoisti biti pozvana na odgovorenost niti dovedena u nepovoljniji položaj uodnosu na druge službenike i namještenike.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 219 gostiju i jedan član online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu