O G L A S I

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

              

 

 

Općina Bizovac od Hrvatskih voda traži brižnije održavanje kanalske mreže

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

OSIJEK/BIZOVAC Vodoopskrba, odvodnja, neodržavanje kanala  i slična vodoprivredna pitanja redovita su tema radnih sastanaka župana Ivana Anušića s općinskim načelnicima i gradonačelnicima, a odgovor na njih u velikoj mjeri ovisi o stajalištu Hrvatskih voda.

Župan Ivan Anušić stoga je 13. studenoga 2017. godine u sjedištu Osječko-baranjske županije organizirao sastanak čelnika općina Podravska Moslavina, Marijanci, Ernestinovo, Bizovac, Bilje i Drenje s generalnim direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem, komu je nazočio i direktor Vodnogospodarskog odjela Osijek Željko Kovačević. 
Tijekom ovog sastanka načelnik općine Bizovac Srećko Vuković upozorio je na problem poplava u proteklom vremenu prouzročenih zbog  neodržavanja odvodnih kanala u Samatovcima, Cretu Bizovačkom i Bizovcu, koji su u ingerenciji Hrvatskih voda. U svom izlaganju posebno je istaknuo da je na inicijativu mještana i mjesnih odbora Bizovca, Creta Bizovačkog i Samatovaca o ovoj problematici  u nekoliko navrata već izvještavao Hrvatske vode, no nikakve značajnije  aktivnosti nisu poduzete, stoga je i ovom prigodom i usmeno i pisanim putem zamolio čelnike Hrvatskih voda da se pristupi čišćenju kanalske mreže kako bi se u budućem vremenu otklonile mogućnosti ponavljanja poplava u naseljima bizovačke općine.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 617 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Posljednje vijesti

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu