O G L A S I

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

 Besplatne ulaznice osvojili su: Jelena Jerbić, Monika Juras, Nada Donković, Danko Uranjek i Roberta Paulić

 

 

 

 

Za potrebe djece i mladih

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U skladu s razvojnom strategijom, Centar mladih Belišće odnedavno, odlukom Skupštine, djeluje pod novim nazivom ''Centar za djecu i mlade'' Belišće.

Udruga Centar mladih Belišće osnovana je 2002. godine i od tada djeluje u gradu Belišću. Nevladina, nestranačka, neprofitabilna Udruga koja, je svojim zalaganjem pomagala mladima grada Belišća i prigradskih naselja u njihovoj edukaciji, razvoju i ostvarenju vlastitih potencijala, kvalitetnijem ispunjavanju slobodnog vremena, potičući i razvijajući kreativnost mladih kroz razne radionice, seminare, tribine i sportska natjecanja, njegujući timski rad i ljudske vrijednosti.

-U godinama aktivnog djelovanja u lokalnoj zajednici proveli smo niz projekata i aktivnosti  koje su se bazirale na djecu i mlade, rekao je tim povodom Goran Mihaljević, predsjednik Udruge. Uspješnost projekata i aktivnosti veliki su nam pokazatelj da napravimo veliki korak naprijed.

Strateškim planom udruge razradili smo zadatke prema kojima bi Centar mladih Belišće trebao raditi prema potrebama djece i mladih lokalne zajednice. U izvršenju zadataka sazvana je Skupština udruge koja je usvojila prijedlog o promjeni naziva organizacije civilnog društva. Udruga Centar mladih Belišće prelazi u novi naziv Udruga ''Centar za djecu i mlade'' Belišće.  U upravljačkoj strukturi rada organizacije vodilo se računa da u sastav uđu osobe koje mogu aktivno raditi prema potrebama djece i mladih ali i  doprinijeti daljnjem razvoju udruge.

Iako smo promijenili naziv, Centar za djecu i mlade Belišće stoji na raspolaganju djeci, mladima i roditeljima kao i svim dosadašnjim i budućim  partnerima u provedbi redovnih aktivnosti.

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 365 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu