O G L A S I

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Andrea Fekete nova je predsjednica Društva Naša djeca Belišće

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

BELIŠĆE Jučer je održana izborna skupština Društva "Naša djeca" grada Belišća.

Nakon prigodnog programa u kojem su sudjelovala djeca, u Centru za kulturu Sigmund Romberg skupština je nastavljena radnim dijelom – podnošenjem izvješća o radu u protekloj godini, koji je podnijela dosadašnja predsjednica Ivana Belcar. Među najznačajnijim aktivnostima u 2017. godini istaknute su besplatne subotnje igraonice za djecu koja ne pohađaju redovne vrtićke programe, sudjelovanje u gradskim manifestacijama, poput Uskrsa u Belišću, programa za Dan grada te Adventa u Belišću. Vrijedno je spomenuti i tradicionalne manifestacije koje već dugi niz godina organizira DND Belišće – Gradski maskenbal, Cvjetni korzo i Dan igara, mnogobrojne aktivnosti u sklopu Dječjeg tjedna i slično. Proteklu godinu je obilježilo i sudjelovanje u projektu "Belišće – grad prijatelja djece", koji je financiran iz Zaklade "Hrvatska za djecu", a kojemu je nositelj bio Centar za kulturu Sigmund Romberg.

Na ovoj sjednici razriješeno je dosadašnje vodstvo udruge, na čijem je čelu unatrag 10 godina bila Ivana Belcar, koja je zahvalila svima na dosadašnjoj suradnji te pozvala da i ubuduće pomažu rad belišanskog DND-a. Na dosadašnjem radu i svim aktivnostima koje provode s djecom i za djecu, DND-ovkama je zahvalio zamjenik gradonačelnika grada Belišća, Domagoj Varžić, koji je istaknuo kako je DND jedna od najstarijih udruga u Belišću, koja je svojim radom bitno pridonijela dobivanju titule Belišće – grad prijatelj djece.

Jednoglasno su prihvaćeni prijedlozi za novo vodstvo DND-a grada Belišća. Tako je predsjednicom imenovana Andrea Fekete, dopredsjednicom Monika Đogaš, tajnicom Marija Dubrović, a imenovani su i novi članovi Izvršnog (Jasna Anočić, Ivana Belcar, Renata Berečić, Jasna Čordaš, Sandra Glasovac, Doris Habjanović, Ines Maričić, Martina Petersdorfer i Karmen Soldo) i Nadzornog odbora (Sara Vujević, Melita Vujičić i Aleksandra Šrepfler).

Emotivni oproštaj od suradnika dosadašnje predsjednice Ivane Belcar u društvu i izvan njega upotpunjen je uručenjem prigodnih zahvalnica.

Nova predsjednica DND-a Belišće, Andrea Fekete se zahvalila na ukazanom povjerenju, te još jednom pozvala sve bivše, sadašnje i buduće članove da se svojim prijedlozima uključe u rad DND-a kako bi i nadalje potvrđivali kako je Belišće s pravom grad prijatelj djece.

 

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 327 gostiju i 5 članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu