MALI GRAD ZA VELIKI LJETNI DOŽIVLJAJ: PROGRAM

  

VIDEO

 

 

 

 

Uhvaćeni sa speedom, marihuanom, psilocibinom...

VALPOVO Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 27-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok je 33-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo pomoć počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela.

Skupi promili

BELIŠĆE Policijski službenici zaustavili su 5. lipnja u Gatu oko 18,40 sati osobni automobil, kojim je upravljao 37-godišnji hrvatski državljanin.

Ukrali lustere i rogovlje

BELIŠĆE Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 18-godišnji hrvatski državljanin i maloljetnik počinili kaznena djela teška krađa.

Razotkriven počinitelj teških krađa

BELIŠĆE Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 35-godišnji hrvatski državljanin počinio nekoliko kaznenih djela teška krađa.

Pronađen provalnik

VELIŠKOVCI Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa provaljivanjem.

Uhvaćen mladi kradljivac

BELIŠĆE Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa provaljivanjem.

BRZO I EFIKASNO:Razotkriveni počinitelji kaznenih djela

BELIŠĆE Sumnja se i da su 23-godišnji i 24-godišnji hrvatski državljani počinili kaznena djela teška krađa, tjelesna ozljeda, dok je 23-godišnjak počinio i kaznena djela prijetnja, neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu