MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

SREDNJA ŠKOLA VALPOVO: Odobren novi projekt vrijedan 114.450,00 EUR

Korisnička ocjena: 4 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Srednjoj školi Valpovo je odobren novi projekt vrijedan 114.450,00 EUR-a iz programa Erasmus+ za 2018./19. školsku godinu za Ključnu aktivnost 1 u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

Projekt će se financirati u 100% iznosu novcem EU, a  preko Agencije za mobilnost i programe EU.

Projekt nosi naziv „Europske kompetencije i vještine za budućnost“ (European Competences and Skills for future). Radi se o mobilnosti naših učenika i nastavnika u Portugal, Španjolsku i Maltu. Predviđen je boravak 3 tjedna za obrazovanje  i osposobljavanje u području strojarstva, elektrotehnike, ekonomije i trgovine. Učenici zanimanja CNC-operater usavršavat će vještine obrade metala na CNC-tokarilici i glodalici, a elektrotehničari će se educirati iz područja robotike. Učenici smjera ekonomist, komercijalist i prodavač  također će sudjelovati u ovom projektu kako bi svojim novim iskustvima rada usavršili svoja dosadašnja znanja  u institucijama koje su razvijenije od onih u našoj regiji i koje posluju po europskim standardima.

Nastavnici će usvojiti nova znanja i spoznaje o politici razvoja i unapređivanja strukovnog obrazovanja u inozemstvu te nakon mobilnosti prenijeti nove sadržaje Nastavničkom vijeću.

Ravnateljica će koristiti nova znanja kako bi nastavila raditi na modernizaciji školskih kurikuluma, što će dugoročno imati izvrsne učinke na približavanje europskim standardima strukovnog obrazovanja, jer će novousvojena znanja postati dijelom strukovnih kurikuluma i kao takvi dijelom službenih dokumenata škola, odnosno trajna vrijednost škole.

Podsjećamo javnost da su učenici Srednje škole Valpovo, tijekom veljače ove godine, odradili projekt iz programa Erasmus K1 „Novim tehnologijama na tržište rada“ u Španjolskoj Sevilli te da službeno završavamo projekt ispisivanjem završnih dokumenata i izvješća. Informirali smo o neprocjenjivom iskustvu naših učenika i nastavnika što nas je vodilo da apliciramo na novi projekt.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 843 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM U LISTOPADU

  

 

MJESEC HRVATSKE KNJIGE U BELIŠĆU

 

MJESEC HRVATSKE KNJIGE U VALPOVU

 

 

   

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu

 

 

 

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu